Over Noordervastgoed

De vastgoedspecialist

Wat wij doen

Noordervastgoed is specialist in vastgoedbeheer, -beleggingen en vastgoedadvisering. We bieden onze diensten aan particuliere beleggers, ontwikkelaars en institutionele marktpartijen.

Onze werkwijze

Bij Noordervastgoed hebben wij plezier in wat wij doen en onze processen zijn transparant en integer. Wij vinden het belangrijk met onze opdrachtgevers een optimaal resultaat te behalen en nemen u werk uit handen doordat wij pro-actief werken.

Vastgoed specialisten

De vastgoed specialisten van Noordervastgoed zijn Ab van der Pol en Bernardy Hotsma. Zowel Ab alsmede Bernardy beschikken over jarenlange werkervaring in de vastgoed wereld met elk hun eigen specialisme en expertise.  Matthijs Venema , financieel beheer en advies,  vult het specialisten team aan, daar waar zijn expertise gewenst is. Noordervastgoed maakt tevens gebruik van een netwerk van externe adviseurs gespecialiseerd op uiteenlopende gebieden.

Drs. ing. Ab van de Pol Mre
Vastgoedmanager – Vastgoedadviseur

Mr. Bernardy Hotsma

Vastgoedmanager

Matthijs Venema

Financieel adviseur

Onze opdrachtgevers

Noordervastgoed wordt door projectontwikkelaars, particuliere beleggers en instellingen ingeschakeld voor advies inzake vastgoedbeheer, -verhuur, aan- en verkoop, renovatie en transformatie van bestaande en potentiële vastgoed portefeuilles.